Om Sankt Erik HR

Kompass

Jag hjälper dig att ta ut kursen för verksamheten.
Kompas Sofia”. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Bakom Sankt Erik HR står jag, Rose-Marie Hassellöf Carlberg, som efter tjugofem år på olika HR-relaterade positioner har startat min egen verksamhet. Jag är placerad i västgötska Skara, men uppdrag utanför mitt lokala arbetsområde kan naturligtvis diskuteras. 

Nedan kan du ta del av en sammanfattning av mina tidigare meriter. Självfallet är du varmt välkommen att kontakta mig om du vill ha mer information!

Utbildning från Göteborgs Universitet

Socionomexamen (140 p) samt Arbets- och organisationspsykologi (40 p).

Ett axplock av övriga kurser och program

Ett flertal ledarskapsprogram (senast Right Management), Lean för Effektivare Administration (7,5 hp) från Högskolan i Borås, projektledarutbidning, Certifierad Förändringsledare från IFLA (Institutet för Liv Arbete), IMPACT- program för ledare, utbildning i Strategisk HR hos Mgruppen samt Nyföretagarcentrum i Skövdes Nyföretagarutbildning.

Mångårig arbetslivserfarenhet

Min arbetslivserfarenhet har förvärvats med start inom kommunal verksamhet och därefter följts av arbete på tjänsteföretag, rederikoncern, automotion, verkstadsindustriföretag samt en period som konsult i ett processindustriföretag. Jag har varit verksam som förhandlare, HR-ansvarig och HR-/personalchef på regions-, bolags- och koncernnivå i olika verksamheter. Erfarenhet finns av såväl operativt som strategiskt HR-arbete i högt tempo samt av ledningsarbete och ledningsgrupper.

Styrelse- och förtroendeuppdrag

Styrelseledamot för servicehälsan i Gbg, Previa AB i Gbg, Medflyttarakademien Skaraborg, ledamot i Broströms understöds- och semesterfond, med i ledningsgruppen för utbildning av produktionstekniker Volvogymnasiet/HIS samt mentor i HIS (Högskolan i Skövde) Mentor- och adeptprogram.